slagendestoot-logo-klein

 
Schoolprojecten en Workshops
 

 

Educatieve schooloptredens

Slag ende Stoot werkt regelmatig mee aan schoolprojecten op basisscholen en scholen voor het voortgezet onderwijs. Deze medewerkingen kunnen bestaan uit gewone voorstellingen en/of voorstellingen met een educatief karakter. Vooral de programma’s met een educatief karakter, zijn bijzonder geschikt voor de scholen van het voortgezet onderwijs, in het kader van vooral de schoolvakken CKV en Geschiedenis.

Slag ende Stoot heeft ook kant en klare projecten en lesbrieven over middeleeuwse muziek die zijn ontwikkeld door Bert van de Ven, die tevens bevoegd geschiedenis docent is, in samenwerking met andere docenten.

De Stichting KSSF verleent tevens bemiddeling voor meerdere middeleeuwse acts ten behoeve van schoolprojecten, geeft historisch advies en heeft complete middeleeuwse schoolprojecten liggen die zo door de scholen uitgevoerd kunnen worden met lesbrieven en nakijkmodellen / leraarinstructies. Deze projecten kunnen ook “op maat” gemaakt worden.

Voor verdere informatie over de schoolprogramma’s van Slag ende Stoot, kunt u contact opnemen met de Stichting Kultuur- en Staatkundig-historische Studiën Federatie, of kortweg: de Stichting KSSF,
t.a.v. Cora van de Ven. • GSM: +31(0)6-22411742 • www.kssf.nl
 

Workshop middeleeuwse dans

Bij de optredens van Slag ende Stoot kan desgewenst een workshop middeleeuwse dans gegeven worden.