slagendestoot-logo-klein

 
Over ‘Slag ende Stoot’
 

 
Slag ende Stoot is opgericht in 1998 en bestaat sinds 2013 uit 4 vaste muzikanten: Cora van der Vrande, Alexandros Kyrkos, Philip de Goey en Bert van de Ven & de vijf muzikanten van het (Slag ende Stoot) Consort: Bert Ridderbos, Flip Rodenburg, Leon Elias, Jan Hecker en Helma Hartman waarmee de groep desgewenst optreedt in grotere bezetting van 5 of 6 muzikanten en bij speciale projecten.
 
Internationaal geven zij concerten op kleine en grote podia. Zij treden op in kastelen, op banketten, bij huwelijken, bedrijfsevenementen, in musea, op historische evenementen, festivals, in herbergen, op thema avonden, in restaurants en party centra.
 
Ook verleent Slag ende Stoot regelmatig medewerking op scholen. Hiernaast begeleidt Slag ende Stoot met hun muziek regelmatig vuurshows, riddertoernooien en de legers bij heropvoeringen van historische veldslagen. Desgewenst geeft de groep tijdens optredens, een workshop historische dans. Daarnaast vormt Slag ende Stoot samen met 2 acrobaten / vuurspuwers van de Zotten, de showgroep Zottenslag.
 
Heeft u interesse in een combinatie van een optreden van Slag ende Stoot incl. dansworkshop; Slag ende Stoot en riddertoernooi en/of show met vuur + acrobatiek van Zottenslag, dan kunt u contact opnemen met ons management.
Door de grote hoeveelheid religieus repertoire geeft Slag ende Stoot tevens medewerkingen bij kerkdiensten.
 
Slag ende Stoot will always deliver a stirring and exciting performance.
 
De groep Slag ende Stoot staat immer garant voor een bruisend en spetterend optreden.